دکتر زهرا تاجیک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت:اگر ما می خواهیم که امنیت روانی و فرهنگی جامعه در حد مطلوبی باشد و عملاً به مقابله با ولنگاری فرهنگی بپردازیم، مهم ترین کار ، تقویت اعتقادات و باورهای دینی مردم است و این که به درستی به شبهات موجود در جامعه با رویکرد اخلاق مدارانه پاسخ دهیم.
وی افزود: اگر در حال حاضر مشاهده می کنیم که تا حدودی آرامش و امنیت روانی بخشی از جامعه دچار خلل شده ، یکی از دلایل اصلی اش کمرنگ شدن توجه به دین و امور معنوی در زندگی این افراد است.
عضو انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: به عنوان کسی که سال هاست در عرصه مشاوره فعال هستم معتقدم با وجودآن که عموم خانواده های ایرانی نسبتاً پایبند به معنویت و دین هستند اما گاه مشکلاتی که در این عرصه پدید می آید به خاطر غفلت و یا کم توجهی به این مقوله است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از افراد جامعه به جای آن که رابطه خود را با خدای متعال تقویت کنند، گمشده خویش در بحث آرامش و آسایش را صرفاً در جنبه های مادی جستجو می کنند و حال آن که به این طریق به آرامش حقیقی نمی رسند.
تاجیک در خاتمه گفت : از سویی خانواده ها باید توجه داشته باشند که در نوع ارتباط با یکدیگر به احکام و مناسبت های شرعی توجه جدی داشته باشند و یادشان هم نرود که دوام زندگی زناشویی و خانوادگی بر پایه اخلاق گرایی است.
نظر شما